IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
11:25 | 23 януари 2014
Обновен: 16:49 | 11 април 2024

„Соколите” са подписали договори с 5-има нови

„Соколите” са подписали договори с 5-има нови

По материала работи: Борис Проданов
„Соколите” са подписали договори с 5-има нови

„Спартак 1918” (Варна) подписа договори с петима футболисти, съобщи днес наставникът на отбора Атанас Атанасов. Контракти с клуба са сключили Петър Патев, Петър Денчев, Станислав Георгиев, Николай Ботев и Славомир Събков. По всяка вероятност договор с отбора ще подпише и Десислав Дяков.
Орела съобщи още, че чака поне още 2-ма – 3-ма класни футболисти, като допълни, че става въпрос за по-опитни играчи. В отбора чакат вътрешен халф, централен нападател и ляв външен халф. За поста вътрешен халф сме водили разговори с доста играчи, обясни Атанасов. За централния нападател треньорът каза, че футболистът, с когото е разговаряно, има оферта от чужбина и ако не се случи да заиграе навън ще се присъедини към „Спартак”. Същото се отнася и за играча на поста ляв външен халф. Според Атанасов подготовката на отбора върви по план. По думите му групата за пролетта започва да се оформя, като от нея ще отпаднат 2-ма – 3-ма души. Сигурните проверки за Спартак са с „Черноморец” на 29 януари, „Арарат” (Ереван) на 16 февруари, „Несебър” на 22 февруари и с „Нефтохимик” седмица преди началото на първенството. „Спартак” (Варна) ще участва и в традиционния международен турнир "Албена къп" в едноимения курорт в началото на февруари.
Радомир Тодоров очаква оферта от чужбина, но изрази леко недоверие, че това може да се случи. Той се готви със „соколите”, защото е юноша на тима. Владо Мирчев се възстановява от тежка операция. Едва през март ще може да се рачзита напълно на него. Генко Славов благодари на треньорското ръководство за дадения шанс да тренира и играе за „Спартак” (Вн). „Искам да остана на „Коритото”, каза той.

Коментари

Новини Варна