IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
15:19 | 8 януари 2014
Обновен: 21:57 | 26 април 2024

“Лудогорец” представи Александър Александров

“Лудогорец” представи Александър Александров

По материала работи: Борис Проданов
“Лудогорец” представи Александър Александров

На пресконференция на “Лудогорец”бе представено и единственото досега ново попълнение – защитникът, дошъл от “Черно море”, Александър Александров. Националът позира с фланелката с №15.
Изпълнителният директор на “орлите” Ангел Петричев изрази задоволството си от привличането му: “Радвам се, че е в нашите редици, тъй като от дълго време наблюдаваме неговата игра, знаем неговите качества и сме сигурни, че той ще помогне в този маратон, който предстои на “Лудогорец” в първенството, да се надяваме и в перспектива.”
От своя страна националът Александров коментира: “Шампионите са отбор, който знаем с какви цели и амбиции е. Имаше някои не конкретни (оферти), но нищо… Предпочетох “Лудогорец”, защото мисля, че това е крачка за мен в моята кариера. Целите са високи и като футболист мисля, че е най-доброто място за момента в моето развитие. Разделихме се с “Черно море” и вече не мога да вземам отношение какво става в клуба в момента. Този въпрос трябва към други хора да се зададе.”

Коментари

Новини Варна