IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
18:52 | 25 юни 2014
Обновен: 01:26 | 30 април 2024

Кличко хвали Кобрата, но отказа допинг тест

Кличко хвали Кобрата, но отказа допинг тест

По материала работи: Деян Михайлов
Кличко хвали Кобрата, но отказа допинг тест

Кубрат Пулев и Владимир Кличко участваха днес в официалната пресконференция преди двубоя си на 6 септември. Украинецът похвали Кубрат, като го нарече най-добрият боксьор след шампиона, визирайки себе си. Билетите за мача вече се продават на цена между 60 и 690 евро.

Кличко обаче отказа да прави допинг тестове по време на своята подготовка. От неговия щаб заявиха, че дават задължителния допинг тест след мача. Кубрат се оплака, че той е проверяван постоянно на своите лагери по време на подготовката, което не е честно спрямо него.

Самият треньор на Кубрат Пулев Ото Рамин сподели, че Кличко в никакъв случай не е непобедим. Кличко не е бил предизвикван от добри боксьори. На всеки един му идва времето и това на Кличко също. Кубрат доказа че е номер 1 сред претендентите със своите победи на ринга, твърде тренерът. Кубрат Пулев дори се скара на своя съперник, като го призова да се подлага на тестове за забранени стимуланти.

Коментари

Новини Варна