IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
17:09 | 26 юни 2014
Обновен: 09:20 | 26 април 2024

Наказаха "канибала" Суарес да не стъпва на стадион

Наказаха "канибала" Суарес да не стъпва на стадион

По материала работи: Слав Велев
Наказаха "канибала" Суарес да не стъпва на стадион

След няколко дена умуване ФИФА наложи изключително тежко наказание на Луис Суарес за ухапването му срещу Джорджо Киелини по време на мача между Уругвай и Италия, предадоха световните агенции.

Нападателят е наказан да не играе в 9 мача за националния отбор на Уругвай, както и 4 месеца да не взима участие в абсолютно никакви официални футболни дейности.

Наказанието естествено важи и за футбол на клубно ниво и така ще засегне участието на Суарес в Ливърпул или в който отбор премине, ако "мърсисайдци" решат да го продадат.

Така практически Суарес ще започне почти по същия начин сезона както и миналата година. Тогава той трябваше да довърши наказанието от 10 мача за ухапването на Бранислав Иванович и пропусна първите 6 мача на Ливърпул от началото на сезона.

Той се завърна в игра на 25 септември в мача срещу Манчестър Юнайтед. Сега обаче Суарес ще започне сезона още по-късно - в края на октомври.

Към наказанието извън игра ФИФА добави и глоба от 100 000 франка.

Суарес със сигурност ще обжалва санкцията пред арбитража.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна