IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
14:38 | 16 юли 2014
Обновен: 23:24 | 10 май 2024

Мишо Венков се размина с тежка контузия

Мишо Венков се размина с тежка контузия

По материала работи: Борис Проданов
Мишо Венков се размина с тежка контузия

Административният директор на „Черно море” Тодор Великов картотекира днес в БФС 22-ма играчи за новия сезон в "А" група. Левият бек Мишо Венков, който е с болки в коляното, мина ядрено-магнитен резонанс. Изследването е показало, че той няма увредени връзки на дясното коляно. Заради отока футболистът ще тренира на облекчен режим и до последно ще е под въпрос за първия мач на тима от първенството.
„Моряците” гостуват на старта на „А” група на „Берое” в Стара Загора в неделя от 20 ч. В петък след сутрешното занимание на „Тича” наставникът на тима Александър Станков ще даде брифинг за медиите. На него ще бъдат сменени и акредитациите на журналистите, отразяващи мачовете на легендарния варненски тим.
Около 100-ина фенове на „Черно море” ще присъстват на сблъсъка под Аязмото. Това предвижда шефът на фенклуба на "зелено-белите" Иван Михайлов.
Талантите на Калоян Георгиев, които ще представят ДЮШ на „Черно море” в Елитната футболна група до 17 г. отложиха спаринга си с „Черноморец” в Бургас. Той пропадна заради пороите, но утре срещата ще се проведе, дори ако се наложи тя да се играе на терен с изкуствена настилка.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна