IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
08:15 | 23 юли 2014
Обновен: 22:13 | 18 май 2024

Матиас ще дебютира срещу „Лудогорец”

Матиас ще дебютира срещу „Лудогорец”

По материала работи: Златина Добрева
Матиас ще дебютира срещу „Лудогорец”

Новото попълнение на „Черно море” Матиас получи жълтата си карта от БФС и има право да дебютира за легендарния варненски тим в дербито срещу шампионът „Лудогорец”. Мачът с „орлите” от Разград е в събота от 18 ч. на стадион „Тича”. В състава се завръща титулярният страж Георги Китанов, който изтърпя наказание.
За сблъсъка аут са Бакари и Димо Атанасов. Те имат да изтърпяват наказание.
Иначе днес вечерта „моряците” имат още 1 тренировка на стадион „Тича”. За участвалите в мача (във вторник) на дублиращия отбор (завършил 0:0 с „Берое”) заниманието е възстановително. Трима футболисти от представителния отбор на „Черно море” - защитникът Живко Атанасов, халфът Бекир Расим и нападателят Живко Петков бяха в групата за сблъсъка. Към тях се присъединиха и юношите Александър Йовчев, Мартин Костадинов, и вратарят Християн Христов, които се подготвят от известно време с мъжете.
Утре от 12 ч. веднага след заниманието на „моряците” на „Тича” наставникът Александър Станков ще даде традиционния си брифинг за медиите.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна