IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
10:06 | 24 юли 2014
Обновен: 22:13 | 18 май 2024

Александър Станков оптимист срещу "Лудогорец" [ВИДЕО]

Александър Станков оптимист срещу "Лудогорец" [ВИДЕО]

По материала работи: Борис Проданов
Александър Станков оптимист срещу "Лудогорец" [ВИДЕО]

Старши треньорът на "Черно море" Александър Станков е оптимист за предстоящото домакинство срещу "Лудогорец". Срещата от 2-ия кръг на А група е в събота от 18 ч. на "Тича". За нея се връща титулярният страж Георги Китанов и левият бек Михаил Венков, който се лекува от контузия. В състава ще е и получилият жълта карта от БФС Матиас.
"Шампионите са тим с много ротации в състава, но имаме стратегия да ги неутрализираме - коментира Сашо Станков на традиционния си брифинг за медиите. - На "Тича" всеки отбор играе трудно, но няма как да ги подценим, а и очаквам тежко дерби. Изградили сме своите планове и всичко ще се реши на терена."
Според наставника "Морето" има тежка програма, но подготовката на тима позволява да се разчита на добри резултати.
"Не вярвам в "Лудогорец да не са си взели поука от поражението срещу "Хасково". Едва ли ще повторят и същите грешки, така че ще дойдат с друго лице на "Тича". Но това не ни притеснява. Те имат много силни страни, но и някой слабости, които ние сме анализирали и се надяваме да използваме срещу разградчани. Разполагат с голям брой футболисти с отлични качества и дълга резервна скамейка с равностойни играчи. Няма да ни е лесно. Ние обаче сме си изработили специална тактика за този мач, която няма да коментирам сега", добави Александър Станков.
Борис Проданов

Коментари

Новини Варна