IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
14:19 | 27 юли 2014
Обновен: 09:50 | 26 април 2024

“Соколите” се разпадат, май

“Соколите” се разпадат, май

По материала работи: Борис Проданов
“Соколите” се разпадат, май

Обстановката “Спартак 1918” става все по-тревожна, а заради безхаберно управление тимът може да не рита в Б група. Играчите и служителите бойкотираха последната за седмицата тренировка, което обаче не направи финансовата действителност при “соколите” по-спокойна.
Общинската субсидия отдавна е изхарчена и отборът тренира от известно време с юнашкото обещание, че средства за новия сезон ще бъдат осигурени. Или поне толкова, че да се води нормална подготовка.
Това обаче се оказа твърде пресилено като анонс и футболистите на Атанас Атанасов – Орела, поставиха ултиматум пред клубното ръководство. Те си искат заплатите и уверение, че “Спартак 1918” няма да се разпадне до дни.
В понеделник предстои да разберем, каква точно ще е съдбата на “соколите”. Много от играчите вече имат оферти и като нищо ще предпочетат да отидат при сигурни условия, вместо да гонят дивото на “Коритото”.
Председателят на Управителния съвет на “Спартак 1918” Антон Фажев коментира пред медиите: "В понеделник ще има за какво да говорим. Тогава предстои среща с футболистите, а след нея ще стане ясно колко е наред всичко в отбора и какво ще е бъдещето ни."
В 18 ч. утре на “Коритото” евентуално ще разберем каква е съдбата на “Спартак 1918”. УС пуска играчите без да има претенции да преминат в други клубове.
Борис Проданов

Коментари

Новини Варна