IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
14:22 | 27 юли 2014
Обновен: 09:50 | 26 април 2024

“Спартак” (Вн) стана първи на плажен футбол без игра

“Спартак” (Вн) стана първи на плажен футбол без игра

По материала работи: Борис Проданов
“Спартак” (Вн) стана първи на плажен футбол без игра

“Спартак” (Вн) спечели втория турнир от шампионата по плажен футбол, на който домакин бе Шкорпиловци. Варненци победиха съперниците в групата, като на финала се наложиха служебно 3:0 над КПФФ – МВР, който заради многото контузени (4-ма титуляри!) състезатели отказа сблъсъка.
Другият варненски представител “Одесос” също намери място в Суперфинала в Бургас. Бившият шампион на България загуби само една среща, което му коства и борбата за 1-ото място в турнира в Шкорпиловци. В спора за третото място тимът на Добрин Стефанов се наложи с 9:3 над “Тича” (Долни Чифлик). Въпреки това съставът на Валери Велинов си осигури последната квота за финала във втория по големина морски град.
Стигна се до ситуация, в която 4 тима от Варна ще ритат на Суперфитналa на държавното по плажен футбол: “Спартак”, “Одесос”, “Вяра, Надежда и Любов” и ФК МАГ. Решителните срещи са от 22 до 24 август в Бургас. В тях отборите ще бъдат разпределени в 2 групи. В едната група са тимовете на “Одесос”, МФК МАГ, ФК “Русе” и МВР, а в другата – “Спартак”, "Вяра, Надежда и Любов", “Тича” и “Св. Никола” (Бургас).

Коментари

Новини Варна