IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
12:07 | 30 юли 2014
Обновен: 09:53 | 26 април 2024

Решават за Бакари в последния момент

Решават за Бакари в последния момент

По материала работи: Борис Проданов
Решават за Бакари в последния момент

„Черно море” продължава да тренира на 100% за гостуванетото си в Коматево на „Ботев” (Пловдив). Мачът е в неделя от 18 ч. Единствените въпросителни в състава са свързани с нападателя Бакари и левия краен бранител Мишо Венков. Първият се възстановява успешно от операция от херния, а защитникът е с болки в коляното. За гамбиецът медицинският щаб ще вземе решение в последния момент – на заключителната тренировка в събота. Мишо най-вероятно ще е готов за дербито под тепетата.
Иначе наставникът на „Черно море” Александър Станков заяви, че срещата с „Ботев” (Пловдив) ще бъде много по-трудна от тази с „Берое”. Той смята, че "канарчетата" са сред сериозните тимове в "А" група този сезон, въпреки катаклизмите, които ги сполетяха преди началото на шампионата.
"Предстои ни много трудно гостуване, по-трудно от това в Стара Загора. „Ботев” ще е сред сериозните отбори в "А" група и през този сезон, въпреки проблемите, които го сполетяха преди първенството", каза той.
Треньорът вече се е сдобил със записи от първите 2 мача на "канарчетата" и разучава в детайли предстоящия съперник. На "Тича" ще гледат на видео от домакинския успех на пловдивчани с Локомотив (София) (1:0) и равенството 1:1 с Берое в Стара Загора.
За медиите Сашо Станков ще говори от 12 ч. на стадион „Тича” в петък.

Коментари

Новини Варна