IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
16:18 | 3 август 2014
Обновен: 23:09 | 6 май 2024

Варненци постигнаха успехи в държавното по ветроходство

Варненци постигнаха успехи в държавното по ветроходство

По материала работи: Борис Проданов
Варненци постигнаха успехи в държавното по ветроходство

Завърши ДП по ветроходство в неолимпийските класове за юноши и девойки във Варна. На „420” при девойките първи са Магдалена Данчева и Виктория Петрова от клуба домакин "Кап.Г.Георгиев - Порт Варна". Виляна Димитрова и Данина Дянкова от същия клуб останаха трети. При младежите титла за Даниел Николов и Атанас Радев от Бургас. В генералното класиране на първо място са Даниел Николов и Атанас Радев, пред Магдалена Данчева и Виктория Петрова. В клас „Кадет” на първо място са Александър Филисян и Георги Попов от Бургас. Светлин Попов и Марио Бойков от "Черно море - Бриз" (Варна) са втори.
На „Лазер 4,7” до 16 г. при юношите старша титла има Иво Тодоров от Несебър. При младежите до 18 г. шампион е Георги Максимов от Несебър. При девойките старша първа е Мариела Николова от "Черно море". В младшата възраст титла за Марина Димитрова от Бургас.
В генералното класиране на „Лазер 4,7” първи е Иво Тодоров. При юношите младша възраст на „Оптимист” злато за Клемент Сарастов от "Порт Бургас". В старшата първи е Димитър Вангелов от Несебър. При девойките младша - злато за Ралица Кичикова от созопол, а в старшата възраст - първа е Николета Петкова от Несебър. В генералното класиране на „Оптимист” първи е Димитър Вангелов.

Коментари

Новини Варна