IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
18:24 | 5 август 2014
Обновен: 11:07 | 20 юли 2024

На "Коритото" обявиха нов треньор на "соколите"

На "Коритото" обявиха нов треньор на "соколите"

По материала работи: Борис Проданов
На "Коритото" обявиха нов треньор на "соколите"

Ръководството на "Спартак 1918" (Варна) създаде боево настроение в края на деня и реши да измисли новина, с анонса, че в сряда на "Коритото" ще се появи нов треньор. Както знаем, Никола Спасов беше вариант за наставник, но здравият разум в специалиста взе връх и той не прие да си слага главата в торбата. Вариант е Николай Тодоров - Кайзера, който беше наставник на "Витоша Бистрица". Отделно още утре не се изключва възможност с юношите спартаклии да проведат контрола с някой тим.
Липсата на наставник провали днешното занимание на футболистите, които иначе малко не стигат, за да направят отбор. Виновникът за всички проблеми на "Спартак 1918" Антон Фажев преговаря с 10-те играчи, които все още нямат достойнството да си тръгнат от "Коритото".
Интересното е, че в ситуацията на тотална безпътица при "соколите" се появяват нови "кадри". Единият е 19-годишният централен защитник Петър Петров, който е ритал за юношите на "Черно море" през миналия сезон. Дори Валери Кулинов-младши, подвизавал се в Австрия (син на бивш цесекар), се върза на Антон Фажев и акостира на "Коритото". Предвид събитията от последните дни никой не очаква чудеса от ръководството на "Спартак 1918".
Борис Проданов

Коментари