IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
13:05 | 6 август 2014
Обновен: 11:36 | 1 май 2024

„Соколите” намериха треньор

„Соколите” намериха треньор

По материала работи: Борис Проданов
„Соколите” намериха треньор

Със сигурност „Спартак 1918” ще има треньор и отбор за мача от 2-ия кръг на Б група срещу „Добруджа” в неделя. Наставникът от детско-юношеската школа Тодор Попов е на линия за сблъсъка, който на всяка цена трябва да се проведе, ако „соколите” искат да останат в професионалния футбол.
Иначе на „Коритото” се появи и друг кандидат за старши треньор Николай Тодоров-Кайзера (на снимката). За това www.chernomore.bg писа още снощи. Какви точно условия могат да му обещаят от „Спартак 1918”, засега е неясно, защото варненци нямат нито бюджет, нито спонсор. Въпреки това и той, и председателят на УС на клуба Антон Фажев преди минути се срещнаха, разговаряха и си оставиха вариант за втори тур на преговорите. Кайзера обаче не е оптимист за случващото се в клуба.
От 18 ч. днес с юношите на клуба „соколите” имат уговорена контрола с четвъртодивизионния „Тополи”. Преди няколко години Варна стана свидетел на дерби между тези 2 състава на равнище В група, когато фенският „Спартак” риташе под името „Тополи” в 3-ия ешелон. Тогава привържениците на "соколите" не припозна(ва)ха „Спартак 1918” за техен отбор и учредиха свой клуб, който играеше домакинските си мачове именно в с. Тополи.
По този повод Антон Фажев призова феновете да нe саботират провеждането на двубоя с „Добруджа”. Според него щом имотите на клуба са в активите на „соколите” намирането на спонсор е въпрос на дни.

Борис Проданов

Коментари

Новини Варна