IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
10:28 | 11 август 2014
Обновен: 10:06 | 26 април 2024

Варненец е оптимист за евроквалификациите

Варненец е оптимист за евроквалификациите

По материала работи: Борис Проданов
Варненец е оптимист за евроквалификациите

Гардът на националния отбор Божидар Аврамов коментира загубата на отбора ни в квалификацията за Евробаскет от Холандия с 53:62. Мачът се игра пред почти празните трибуни на „Арена Самоков”.
„Не мисля, че сме чак разочаровани. Малко ни е яд, но продължаваме напред. Започнахме малко плахо, без самочувствие, което не знам защо се получи. Видяхте, че към края на мача в хаос успяхме да обърнем малко нещата, но пак изпаднахме в някаква дупка”, каза варненецът.
Той обаче не счита, че проблемите са в треньора Георги Младенов.
„Не може да се промени нищо за 3 дни. Мисля, че трябва да оправим комуникацията помежду си. В най-важните моменти се доближаваме два пъти до Холандия и точно тогава изпадаме в някакви дупки и не можем да вкараме кош по 2 – 3 минути. Това е отборът на Холандия, не искам да подценявам момчетата, но Черна гора победи с продължение Израел, които също са много сериозни и при такива дупки в играта, разликата там няма да е 10, а 20 т.”, добави бившият „моряк”.
Божо все още е оптимист за класирането в следващата фаза.
„Не мога да разбера защо шансовете ни са малки. Някои хора хем искат да се класираме, хем мислят, че шансовете ни са малки. Мисля, че можем да продължим напред. Всичко зависи от нас. Считам, че не са и ще се борим да покажем това на хората, които мислят по друг начин”, завърши Божидар Аврамов.

Коментари

Новини Варна