IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
11:08 | 11 август 2014
Обновен: 10:06 | 26 април 2024

Гришо запази №8 в света, прогрес за Пиронкова

Гришо запази №8 в света, прогрес за Пиронкова

По материала работи: Борис Проданов
Гришо запази №8 в света, прогрес за Пиронкова

Григор Димитров запази 8-ото си място в световната ранглиста на АТР. Полуфиналистът от Торонто обаче изкачи една позиция в класацията Race to London, която отчита резултатите от 1 януари и е валидна за „Мастърс”-а в Лондон. Почетният гражданин на Варна е вече №5 и е много близо до дебюта си в състезанието на осемте най-добри през ноември. Тази седмица 23-годишният хасковлия ще играе на турнира в Синсинати от сериите "Мастърс 1000". Гришо отново е седми поставен, както в Торонто, и почива в 1-ия кръг. В следващия очаква победителя от двубоя между Йежи Янович от Полша с Теймураз Габашвили от Русия.
При дамите Цветана Пиронкова прогресира с 2 места до №53. Тази седмица пловдивчанката ще открие сезона на твърди кортове в Съединените щати в Синсинати, където турнирът при жените е от категория "премиер". В първия кръг Пиронкова излиза във вторник срещу поставената под №15 Карла Суарес Наваро от Испания.

Коментари

Новини Варна