IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
10:20 | 12 август 2014
Обновен: 10:01 | 27 април 2024

Скейтъри разцъкват турнир в Морската

Скейтъри разцъкват турнир в Морската

По материала работи: Борис Проданов
Скейтъри разцъкват турнир в Морската

На 30 и 31 август в Морската градина на град Варна ще се проведе традиционно скейтборд състезание, организирано от сдружение скейт клуб „Варна”. Събитието е кръг от републиканското първенство и е подкрепено както от Българската скейтборд федерация, така и от община Варна.
Varna Skateboard Open 2014 ще стартира в 10 ч.и ще продължи до 23 ч. и в двата дни. Тя ще протече в 3 кръга - квалификация, полуфинал и голям финал, като заедно с това ще се проведе и състезание за най-добър трик. Очакваният брой участници е над 100, между които момчета и момичета на възраст от 8 г. до 35 г., предимно от България, а за демонстрациите са поканени гост-скейтъри от чужбина. Те ще бъдат подкрепени от многобройните посетители и привърженици на скейтборда, дошли от цялата страна специално за събитието.
Морската градина е място където се събират много млади хора с различни интереси и поради тази причина освен състезанието е предвидено и място, на което всеки желаещ ще може да направи сам своя графика на скейт дъска, да оформи сам скейтборд или да участва в конкурса за най-добра фотография на скейт трик.

Коментари

Новини Варна