IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
14:48 | 12 август 2014
Обновен: 22:10 | 18 май 2024

Сашо Станков казва колко ще отсъства Бакари

Сашо Станков казва колко ще отсъства Бакари

По материала работи: Борис Проданов
Сашо Станков казва колко ще отсъства Бакари

Тренировка на стадион „Младост” направиха днес футболистите на „Черно море”. Отборът е в почти пълен състав, отсъства само Бакари, който беше на преглед. Докторите определиха състоянието на коляното на тарана, а утре от 11,30 ч. на традиционния си брифинг наставникът на варненци Александър Станков ще каже каква е прогнозата за възстановяването на играча. В сряда преди обед на „Тича” съставът на „моряците” прави тренировка и възстановяване, а след това старши треньорът на състава ще говори за очакванията си преди мача с „Литекс” в Ловеч в петък от 20 ч. „Люляците” са един от най-неудобните за варненци в А група. Само 1 път „моряците” са вземали скалпа на "оранжевите" - с 2:0 през пролетта на 2003 г. Тогава точни са Емил Тодоров-Зелето и Слави Жеков. „Черно море” има 15 мача в Ловеч - 11 загуби, 3 „хикса” и 1 победа и голова разлика 10:33. Равните са 2 пъти по 0:0 и веднъж 1:1. През изминалата пролет „Черно море” направи 0:0 в Ловеч и прекъсна серията си от 6 поражения поред. Последният гол за "моряците" при гостувания на „Литекс” пък е дело на Кирил Котев - при 1:2 миналата есен. Тогава победното попадение за домакините реализира Мирослав Манолов, който в петък ще в състава на варненци.
Междувременно една от формациите на детско-юношеската школа на „Черно море” (набор 2002-а) с треньор Ники Кънчев постигна успех с 3:2 срещу връстниците си от „Зенит” (Санкт Петербург). Варненчетата изпуснаха куп удобни положения за гол, треснаха и 2 греди. Срещата се игра на НСБ „Спортпалас”. Пак там в четвъртък тимът на Ники Кънчев ще срещне набор 2001 на „Зенит”.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна