IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
20:47 | 12 август 2014
Обновен: 22:09 | 18 май 2024

Реал Мадрид е шампионът на Европа

Реал Мадрид е шампионът на Европа

По материала работи: Слав Велев
Реал Мадрид е шампионът на Европа

Носителят на трофея в Шампионска Лига Реал Мадрид победи носителя на титлата в Лига Европа Севиля с 2:0 в мач за Суперкупата на Европа игран в Кардиф, предаде football24.bg.

"Кралският клуб" излезе в пълния си блясък и никоя от звездите не беше спестена. Реал Мадрид тотално надигра своя противник и не остави никакви съмнения в крайния победите. Опасностите пред вратата на Касияс бяха предимно през първата част като само веднъж се наложи той да се намесва критични.

От другата страна атакаите на "белия балет" се редяха една след друга, а резултата можеше да е много по-сериозен, ако не бяха чудесните намеси на стража на Севиля Бето.

Кристиано Роналдо отбеляза и двете попадения за своя отбор в 30-та и 49-та минута на срещата. Първото попадение дойде след отлично центриране на Бейл, а второто след чудесно взаймодействие между Бензема и Кроос завършило с асистенция към Роналдо, който с кинжален удар от около 18 метра не сгреши.

Въпреки съмненията около физическото състояние на Кристиано Роналдо той изигра пълни 90 минути и успя да спечели единствения клубен трофей, който му обягваше до момента.

Коментари

Новини Варна