IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
11:40 | 19 август 2014
Обновен: 10:17 | 26 април 2024

Представиха бразилеца в „Гранд Про”

Представиха бразилеца в „Гранд Про”

По материала работи: Борис Проданов
Представиха бразилеца в „Гранд Про”

Селсо Алгусто Ферейра до Насименто се присъедини към шампиона на България по футзал „Гранд Про” и беше представен официално за медиите и феновете. 25-годишният бразилец вече стартира подготовка с тима от Варна. От кариоката се очаква да вдигне нивото на българския шампион в предстоящите мачове от предварителния кръг на Шампионската лига.
„За мен е предизвикателство преминаването в български клуб – каза Селсо. – Радвам се, че идвам в тим като „Гранд Про”, защото от дете мечтая да играя в Шампионската лига.”
За последно Селсо е играл в шампионата на Хърватска в тима на МНК „Муртер”, като е носил екипа още в испанската първа лига и в бразилския „Наутико”. С него селекцията в „Гранд Про” е завършена, каза наставникът Димитър Пантев. Според него отборът е в отлична форма и с добра преди квалификациите от Шампионската лига. Бразилецът е допълнителен коз в състава, който не предвижда контроли преди решителните срещи.
Преди това в шампионите бяха подсилени от вратаря Исмет Хаджиев от МФК МАГ, Даниел Димов от „Черно море – Мания” и двама португалци - Пауло Нуно Коста Пинто и Пауло Серджо Рибейро да Роха, които вече дебютираха с фланелката на „Гранд Про” в четиристранния международен турнир "Varna futsal summer cup 2014", където шампионите завършиха на 2-ро място след румънския „Юнайтед” (Галац).
Иван Барбов

Коментари

Новини Варна