IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
09:47 | 22 август 2014
Обновен: 10:20 | 26 април 2024

Чайката върнат в национала, Сашо Янев - изгонен

Чайката върнат в национала, Сашо Янев - изгонен

По материала работи: Борис Проданов
Чайката върнат в национала, Сашо Янев - изгонен

Националният селекционер Георги Младенов освободи Павел Маринов, варненецът Александър Янев и Чавдар Костов от баскетболния отбор. Причината е системно неспазване на дисциплината.
Така 12-ият човек в състава на националите ще бъде друг варненец - Симеон Илиев-Чайката (на снимката с топката), който бе повикан от Младенов.
"Не е сериозно при сядането в самолета, около тях да има алкохолни изпарения. Отношението на тримата е скандално. Смятате ли, че някой от тези играчи ще се държи така с треньора или президента на клуба си. Опитах се да обясня на един от тях какво трябва да прави, а той ми отвръща да си гледам баскетбола", довери Младенов.
До момента националите ни имат четири загуба в група В на евроквалификациите, като в последния мач срещу Холандия Александър Янев не бе в състава, а Павел Маринов и Чавдар Костов играха съответно четири и три минути именно заради нарушаването на дисциплината.

БГНЕС

Коментари

Новини Варна