IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
15:02 | 25 август 2014
Обновен: 10:27 | 26 април 2024

Дани Георгиев аут за дербито със „сините”

Дани Георгиев аут за дербито със „сините”

По материала работи: Борис Проданов
Дани Георгиев аут за дербито със „сините”

Опорният полузащитник на „Черно море” Дани Георгиев, контузил се на дербито с „Локомотив” (Пд), днес мина изследване на ядрено магнитен-резонанс. Резултатите ще станат ясни тази вечер, но футболистът има болки и оток на лявото коляно и надали ще може да играе този кръг на А група.
„Моряците” днес тренираха 2 пъти. Сутринта имаха бегова тренировка в местността Аладжа манастир. Следобед старши треньорът Никола Спасов ги заведе на стадион „Младост”. Там наравно със съотборниците се включи таранът Миро Манолов, пропуснал домакинството със „смърфовете” заради травма. Нападателят обаче ще повишава натоварванията постепенно, за да е 100% готов за сблъсъка с „Левски” в столицата в петък от 20 ч.
Другото острие на "моряците" – Бакари, ще претърпи операция на коляното в началото на септември. След интервенцията той ще се възстановява поне до края на годината. Футболистът скъса предна кръстна връзка на коляното в злополучния мач с „Марек”, завършил 0:1 на „Тича”.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна