IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
06:16 | 31 август 2014
Обновен: 10:33 | 26 април 2024

Младшата възраст на варненци взе морското дерби

Младшата възраст на варненци взе морското дерби

По материала работи: Борис Проданов
Младшата възраст на варненци взе морското дерби

В поредното издание на морското дерби от Елитната ни футболна група до 17 г, юношите младша възраст на Черно море победиха като гости с 3:1 връстниците си от Черноморец. Въпреки тежките условия за игра на един от помощните терен в Бургас , варненци започнаха по активно мача и след два пропуска Слави Славов успя да открие резултата в 28 мин. Веднага след почивката домакините изравниха, но това амбицира още повече гостите. В герой за моряците се превърна Валентин Йосков, който се появи на терена само за 15 мин , но бе в основата на обрата. Първо той се разписа в 68-ата мин , след това уцели гредата и малко преди края асистира на Валери Христов за 3-ото попадение. Въпреки успеха наставникът на черноморци Калоян Георгиев заяви пред клубния сайт, че възпитаниците му имат далеч по големи възможности и се надява в най-скоро време да ги разкрият. В 5-ия междинен кръг , в сряда от 10.30 на стадиона под Аспаруховия мост варненци приемат един от лидерите в групата ДИТ София .
Черно море 17: Христо Ковачев, Марин Сираков, Цанко Иванов, Христо Илиев, Светослав Павлов,Емил Янчев/25-Румен Касабов/, Слави Славов,Валери Христов/75-Костадин Димитров/, Симеон Симеонов/40-Владислав Данчев/,Кристиян Събев, Николай Богданов/65-Валентин Йосков/.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна