IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
14:55 | 3 септември 2014
Обновен: 10:37 | 26 април 2024

Полският халф тренира на стадион "Младост"

Полският халф тренира на стадион "Младост"

По материала работи: Борис Проданов
Полски национал на проби в „Черно море”

Мъжкият тим на „Черно море” направи в сряда 1 тренировка на стадион „Младост”, в която взе участие и пристигналият на проби полски национал Марчин Буркхардт. 30-годишният халф премина и задължителните функционални изследвания. Резултатите от тях се очакват в четвъртък. Новодошлият е играл е в полските „Амика”, „Легия”, „Ягелония”, в шведския „Норкьопинг”, украинския „Металист” (Харков), а за последно полузащитникът беше част от „Симург” (Азербайджан). Буркхардт има няколко дни, за да впечатли треньорското ръководство на „Черно море”.
Наставникът Никола Спасов е предвидил за утре и вдругиден по още 1 занимание. В събота ще има учебна игра, в която ще влезе и Марчин Буркхардт. Заради многобройните кадрови проблеми в редиците на „Морето” със състава се готвят и юноши. Тимът от „Тича” има 4-ма национали във възрастовата група до 19 г. „Лъвчетата” направиха 1:1 с Македония в контрола.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна