IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Спорт
13:43 | 9 септември 2014
Обновен: 10:43 | 26 април 2024

„Черно море” – ЦСКА в събота от 17 ч.

„Черно море” – ЦСКА в събота от 17 ч.

По материала работи: Борис Проданов
„Черно море” – ЦСКА в събота от 17 ч.

Мегадербито от VІІІ кръг на А група „Черно море” – ЦСКА ще се играе в събота от 17 ч. на стадион „Тича”, а не от 15,15 ч., както предварително беше обявено. Промяната е заради тв-излъчването на срещата, която ще се проведе при засилена охрана, предвид факта, че рискова.
Варненци и във вторник тренираха на стадион „Младост”, а наставникът Никола Спасов официално освободи чилийският таран Маурисио Гомес, за да даде път на младите таланти от клуба. За сряда е предвидено още 1 занимание.
„Черно море” очаква съперника си в турнира за Купата на България. Жребият за първи кръг - 1/16-финали е утре в столицата. Играе се по 1 мач, като отборите от по-долна група ще бъдат домакини. В тази фаза от надпреварата ще участват 12-те тима от А група, 16-те от Б група (вкл. и варненският „Спартак 1918”) и 4 аматьорски състава, излъчени от предварителната фаза на турнира.
Пак утре на стадиона под Аспаруховия мост е срещата от VІІ кръг на дублиращите отбори. „Черно море” посреща „Левски” от 17 ч.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна