IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
13:56 | 9 септември 2014
Обновен: 10:43 | 26 април 2024

На “Коритото” не треперят от “Монтана”

На “Коритото” не треперят от “Монтана”

По материала работи: Борис Проданов
На “Коритото” не треперят от “Монтана”

“Монтана” изобщо не е страшилище и ние няма да се дадем без бой, убеден е наставникът на “Спартак 1918” Златко Янков преди гостуването на лидера в Б група през уикенда. Според героя от САЩ’94 в момента “соколите” се нуждаят от 2 – 3 нови попълнения, които да вдигнат класата на тима и “соколите“ наистина да заприличат на отбор по думите му. В момента варненци са на последно място в Б група – 0 т. и голова разлика 1:17. Монтанци обаче също имат слаби места.
Фара коментира и проваленият трансфер на Стамен Ангелов, като обясни, че ексиграчът на “Черно море” е получил по-изгодна оферта. “Няма да викаме играчи на проби, трябват ни футболисти, които да започнат веднага и да помогнат да излезем от тежката ситуация“, заяви той.
Нелепа контузия пък получи нападателят Огнян Стефанов, изкълчил глезен в дупка на терена на стадион “Спартак 1918”, който е като разорана нива. Добрата новина за Златко Янков е завръщането на Пламен Иванов и Димитър Вълчев, преборили вирус. Двубоят между “Монтана” и “Спартак 1918” е в събота от 17 ч. на стадион “Огоста”.
Иван Барбoв

Коментари

Новини Варна