IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
12:41 | 14 септември 2014
Обновен: 10:49 | 26 април 2024

„Моряците” паднаха драматично от „Ямбол”

„Моряците” паднаха драматично от „Ямбол”

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” паднаха драматично от „Ямбол”

Баскетболният „Черно море – Порт Варна” загуби и втората си контрола срещу „Ямбол”. След като събота вечерта тимът загуби в зала „Диана” с 80:85, преди минути „Морето” претърпя поражение с 80:81 т., съобщи наставникът на варненския тим Денислав Коцев. Той коментира, че е доволен от двете проверки. По думите му, във втората среща баскетболистите са играли много добре и това е класата, която иска от тима.
„На полувремето „Ямбол” имаше сериозен аванс от 14 т. - 46:32, но със зонова преса се върнахме в мача. Доволен съм от показаната игра в третата и четвъртата част. Показахме агресия и защита и успяхме да поведем в резултата, но с кош секунди преди края „Ямбол” взе срещата. Играхме много добре, особено в третата и четвъртата част и това е играта, която искам. Неутрализирахме ги със зонова преса ги. Можехме дори да спечелим, но се намесиха съдиите и се стигна до драматичната победа за „Ямбол”. Не искам да коментирам реферите, защото все пак говорим за приятелски двубой. В началото на подготовката сме и всичко е такова, каквото го искам”, коментира за Медийна група „Черно море” Денислав Коцев.
Следващите проверки на „Черно море – Порт Варна” са на 23 и 24 септември във Варна срещу тима на „Крайова” (Румъния).
Борис Проданов
Иван Барбов

Коментари

Новини Варна