IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
12:39 | 25 септември 2014
Обновен: 11:02 | 26 април 2024

Няма контузени „моряци” за мача с „железничарите”

Няма контузени „моряци” за мача с „железничарите”

По материала работи: Борис Проданов
Няма контузени „моряци” за мача с „железничарите”

Възстановително занимание на „Тича” проведоха днес титулярите за „Черно море” от мача срещу „Созопол” за „Купа България”. За останалите варненски футболисти тренировката беше редовна. В тима няма проблеми с контузени играчи след гостуването в южния град. Тодор Паланков е подложен на максимални натоварвания и ако издържи, най-вероятно ще попадне в групата за мача с „Локомотив” (София). Според клубният лекар д-р Стефан Петров в следващите 2 дни ще се знае дали халфът може да излезе на терена. Твърдо аут са възстановяващите се от операции Бакари и Дани Георгиев.
Иначе столичанинът Таско Тасков беше назачен от Съдийската комисия на БФС за главен арбитър на двубоя от 10-ия кръг на "А" група "Черно море" - "Локомотив" (София). Срещата е в неделя от 17 ч. на стадион "Тича" във Варна. Негови помощници ще бъдат Иво Колев и Николай Георгиев. Четвърти рефер е Георги Ковачев. Събитията зад двете врати ще следят Стефан Павлов и Александър Костадинов.
С името на Таско Тасков се свързва исторически успех на "Морето" над "Локомотив" (Пд). На "Лаута" миналия сезон Димо Атанасов и Бакари реализираха за дебютен успех на варненци срещу "смърфовете" в мач от първенството.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна