IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
11:42 | 26 септември 2014
Обновен: 11:04 | 26 април 2024

"Гранд Про" уреди класен босненец преди епизод 2 от битките в Европа

"Гранд Про" уреди класен босненец преди епизод 2 от битките в Европа

По материала работи: Борис Проданов
"Гранд Про" уреди класен босненец преди епизод 2 от битките в Европа

Българския шампион по футзал Гранд Про уреди трансфер в навечерието на двубоите от основния кръг на квалификациите в Шампионската лига. Дни преди да заминат за Латвия, варненци подсилиха бойните редици с национала на Босна и Херцеговина – Славен Новоселац, който за последно е обличал екипа на Танго (Сараево). Той е качествен състезател, който е играл в редица отбори от Босна и Хърватия. Гранд Про предприемат тази крачка, след като по-рано през месеца от тима си тръгна един от основните играчи – португалеца Пинто, който имаше огромна заслуга за класирането на шампионите във втория кръг на пресявките.
Иначе в основния кръг, двубоите от който се играят от 1 до 3 октомври, Гранд Про е в група със старите познайници от Иберия Стар (Тбилиси), домакините от латвийския Рига и Биелско (Полша). Варненци отпътуват за балтийската държава на 29 септември, като ще имат ден-два за аклиматизация. В лагера на шампионите са пределно мотивирани да станат първия роден тим, успял да оцелее в тази фаза на турнира и да намери място в Елитния кръг, където дори има шанс да получим домакинство. Според треньора Димитър Пантев силите са изравнени и възможността да видим Гранд Про в топ 16 на Европа е доста голяма.
Иван Барбов

Коментари

Новини Варна