IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
10:01 | 27 септември 2014
Обновен: 11:04 | 26 април 2024

Варенци стартираха с успех на баскет в инвалидни колички

Варенци стартираха с успех на баскет в инвалидни колички

По материала работи: Борис Проданов
Варенци стартираха с успех на баскет в инвалидни колички

Започна третият международен турнир по баскетбол за хора в инвалидни колички за купата на кмета на Варна. Надпреварата се провежда в залата на училище „Елин Пелин”. Турция и Гърция участват с отбори, а също домакините от Варна и гости от София. Варненци спечелиха срещу столичани, а на старта турците се справиха с тима на Гърция. Утре турнирът продължава.
Илия Лалов, председател на Българската параолимпийска асоциация пристигна във Варна за международния турнир по баскетбол за хора в инвалидни колички. Той даде отлична оценка на организацията.
„Трудничко намерихме зала, но благодарение на общината се справихме. Сега очакваме да се представим добре. Знам, че турците са много силни. Гърците също. Нашият отбор от Варна не е за подценяване. Дано направим добро класиране. Най-важното е, че го провеждаме. Пари няма, но се стараем турнир да има. Спрем ли го, ще бъде трудно да го подновим”, каза Лалов.

Коментари

Новини Варна