IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
15:55 | 28 септември 2014
Обновен: 22:02 | 18 май 2024

Никола Спасов: Проспахме първото полувреме

Никола Спасов: Проспахме първото полувреме

По материала работи: Борис Проданов
Никола Спасов: Проспахме първото полувреме

Старши-треньорът на „Черно море” Никола Спасов беше разочарован от развоя и резултата от мача срещу „Локомотив” (София).
„Разочаровахме публиката и феновете. Първото полувреме го проспахме, тъй като подходихме лежерно и не играхме така, както можем. Във всяка една зона грешахме и рано получихме гол. Случилото се трябва да ни бъде за урок. Това е полувреме, които искам да забравя и да не виждам повече. След почивката ги надиграхме, но нямахме късмет да вкараме, а само така се печелят точки. Опитахме всичко, играхме агресивно, но липсваше шанс. Всякакви ситуации не се материализираха в така чаканото и логично попадение в наша полза. Много помогна влизането на Миро Манолов. Ако бяхме изравнили, по начина, по който се развиваше срещата, можехме и да победим. Не използвах Стефан Станчев, тъй като получи разтежение на тренировката в четвъртък”, каза Никола Спасов.
Той счита, че битката за шестицата не е загубена.
„Поражението ни отдалечава от топ 6, но ще се борим докрай в оставащите мачове. В никакъв случай не сме се отказали. Загубата не може да се върне. Трябва да си върнем играта от предишни мачове. Отборът има възможности, не се съмнявам, че футболистите ще преследват поставената цел“, завърши наставникът на „Черно море”.

Коментари

Новини Варна