IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
13:24 | 10 октомври 2014
Обновен: 11:22 | 26 април 2024

"Черно море" ще проведе учебна игра в събота от 11,30 ч. на "Младост"

"Черно море" ще проведе учебна игра в събота от 11,30 ч. на "Младост"

По материала работи: Златина Добрева
Моряците стартираха с двуразовите тренировки в Банско

В паузата на футболното ни първенство "Черно море" ще проведе учебна игра с дублиращия тим на клуба, в събота от 11,30 ч. на стадион "Младост". В нея наставникът на моряците Никола Спасов ще види качествата в игрова обстановка на дошлия на проби  холандски халф Марк Клок и ще прецени дали той ще бъде привлечен във варненския тим.
Днес Георги Божилов премина ядрено магнитен резонанс заради мускулното си разтежение и в зависимост от резултатите, ще стане ясно как ще продължи възстановяването му. Заниманието най-вероятно ще пропуснат Симеон Райков, който е с пукнато ребро и цяла седмица се готви във фитнеса, както и оперираните Бакари и Даниел Георгиев. И докато нападателят продължава лечението си в Испания, то халфът снощи се прибра в морската столица след като проведе в София първата част от рехабилитацията си. Следващият мач на "Черно море" е от 12-ия кръг на А ПФГ срещу "Берое", който е на 19 октомври от 16 ч., на стадион "Тича", съобщава пресслужбата на ПФК „Черно море“.

Коментари

Новини Варна