IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
17:19 | 12 октомври 2014
Обновен: 11:25 | 26 април 2024

Гришо се облизва за втора титла от Стокхолм

Гришо се облизва за втора титла от Стокхолм

По материала работи: Деян Михайлов
Гришо се облизва за втора титла от Стокхолм

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров даде интервю пред официалния сайт на турнира в Стокхолм и обяви, че ще се бори за защитата на титлата си, съобщава Днесбг

През миналия сезон българинът триумфира в надпреварата, а през идната седмица ще трябва да даде всичко от себе си, за да защити трофея си.

"Чувствам се много добре, има още няколко дни, за да се подготвя. Вълнувам се да бъда отново тук. Финалът бе нещо, което ще помня до края на живота си. Живях тук известно време, така че трофеят е още по-ценен за мен. Уверен съм преди началото на турнира. До края на годината остават няколко състезания и искам да приключа силно сезон", заяви българинът.

"Честно казано е трудно да попаднеш в лесна схема, тъй като всеки играе добър тенис. Сезонът обаче е към своя край и много от тенисистите вече са уморени.

Аз обаче винаги съм развълнуван да пристигна на даден турнир и винаги се опитвам да го спечеля. Това е причината поради която съм записал и участие все пак. Няма да има лесни кръгове, със сигурност, тъй като всеки се опитва да те победи, особено когато защитаваш титлата си", завърши Гришо.

 

Коментари

Новини Варна