IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
10:47 | 13 октомври 2014
Обновен: 11:26 | 26 април 2024

Варненци с медали в тениса на маса

Варненци с медали в тениса на маса

По материала работи: Борис Проданов
Варненци с медали в тениса на маса

В Албена се изиграха първите срещи от втория ешелон на държавното първенство - "А" група, по тенис на маса на Северна България при мъжете, в която също се състезават 8 отбора.
След изиграване на първите 4 срещи във временното класиране при мъжете поведе отборът на „Асарел медет” (Панагюрище). На второ място е тимът на миналогодишния шампион „Дигеста консулт” (София). В първата четворка са и отборите на „Мадлен” (София) и „Боровец” (Г. Оряховица), но заявка за разпределянето на медалите дадоха и състезателите на „Корабостроител`92” (Варна). След изиграване на останалите 3 срещи през ноември ще се оформи четворката, която ще определи медалистите и втората четворка, в която отборите ще се състезават за оставане във Висша лига.
Веднага след приключване на срещите от държавното първенство започна надпреварата при ветераните в международния турнир "45 години Албена". Общо 50 състезатели участваха в надпреварата, а варненци имат 2 бронзови медала – на Тихомир Мичев (40 – 49 г.) и на Иван Вълков (30 – 39 г.).

Коментари

Новини Варна