IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
12:54 | 15 октомври 2014
Обновен: 11:29 | 26 април 2024

„Моряците” запознати с проект на УЕФА и БФС

„Моряците” запознати с проект на УЕФА и БФС

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” запознати с проект на УЕФА и БФС

Преди днешната тренировка на „Черно море” (на стадион „Младост”) на футболистите и на спортно-техническия щаб представителят на БФС Димитър Христов изнесе беседа за превенциите и борбата срещу уговарянето на мачове. Това е проект на УЕФА, одобрен от родната централа. С него ще бъдат запознати всички български клубове.
По този повод Христов се срещна и с председателя на националния фенклуб на ПФК „Черно море” Иван Михайлов.
Иначе в заниманието участваха всички налични футболисти, без възстановяващия се от контузия Георги Божилов, който продължава с физиотерапията. За четвъртък наставникът Никола Спасов е предвидил още 1 занимание.
Трима таланти от детско-юношеската школа на „Черно море” са в Германия с националните отбори в различни възрастови групи. Илиян Неделчев влезе като резерва при победата на U19 с 1:0 срещу „Хановер”. Валентин Йосков и Валери Христов пък бяха в групата при нулевото равенство на U17 срещу сборния тим на „Кайзерау”, област Вестфалия.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна