IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
06:15 | 16 октомври 2014
Обновен: 11:29 | 26 април 2024

Пике руга полицаи заради глоба

Пике руга полицаи заради глоба

По материала работи: Златина Добрева
Пике руга полицаи заради глоба

Защитникът на "Барселона" Жерар Пике ще има неприятности с властите, тъй като е показал липса на уважение към полицията при инцидент в неделя през нощта в каталунската столица, съобщи „Ла Вангуардия”.
Изданието съобщава, че братът на играча е бил глобен, заради това, че оставил колата си в бус-лентата в продължение на 15 минути, пред входа на местна дискотека и така пречил на такситата, които имат право да спират на това място.
Жерар Пике реагирал остро на глобата, наложена на брат му, хванал документа, смачкал то на топка и го хвърлил на земята в краката на полицаите.
„Завиждате ми, защото съм известен“, „Глобявате ме, защото живеете от комисионни и нямате пари“, „Ще говоря с шефовете ти и ще ти падне фуражката", Тази глоба ще я плати баща ти“, „Вие сте позор, а от работата ви ми се повръща”, били само част от обидните реплики на футболиста по адрес на униформените, които обаче докладвали за случая.
Раздухването на инцидента накара Пике да се извини в социалната мрежа "Туитър". „Нещата, които се появиха в медиите, са преувеличени, но така или иначе съжалявам за станалото. Не бях прав и това няма да се повтори”, написа бранителят на "Барса".

Коментари

Новини Варна