IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Спорт
06:11 | 17 октомври 2014
Обновен: 11:30 | 26 април 2024

Петър Хубчев сменя Любо Пенев?

Петър Хубчев сменя Любо Пенев?

По материала работи: Златина Добрева
Петър Хубчев сменя Любо Пенев?

Бившият национал и бронзов медалист от Световното първенство в САЩ през 1994 година - Петър Хубчев, е гласен за заместник на Любо Пенев начело на "лъвовете".
Както е известно, родните ни национали записаха две поредни загуби в европейските квалификации - срещу Хърватия в София и срещу Норвегия в Осло, което сериозно разклати позициите на Пенев.
Още преди дни част от хората в Изпълкома на БФС, както и лично Боби Михайлов обявиха, че бъдещето на Любо е неясно.
В последствие се появиха информации, че той ще бъде заменен от Краси Балъков, но вчера това бе опровергано от Гриша Ганчев, който е работодател на Балъков в "Литекс".
Сега на дневен ред изниква името на Петър Хубчев, който прави пореден страхотен сезон начело на "Берое", съобщава "Стандарт".
Хубси спечели със "зелените" Купата и Суперкупата на България преди година, а отделно от това "Берое" демонстрира приятен футбол и то без финансовите възможности на грандовете.
В същото време стана ясно, че БФС ще привлече един от най-кадърните треньори от школата на ЦСКА. Галин Иванов става от Нова година селекционер на една от юношеските национални формации, пише gol.bg.

Коментари

Новини Варна