IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
11:38 | 17 октомври 2014
Обновен: 11:30 | 26 април 2024

Марк Клок може да дебютира за "Черно море" срещу "Берое"

Марк Клок може да дебютира за "Черно море" срещу "Берое"

По материала работи: Златина Добрева
Марк Клок може да дебютира за "Черно море" срещу "Берое"

Последното ново попълнение на "Черно море" - холандският халф Марк Клок, бе картотекиран в БФС и ако наставникът Никола Спасов прецени, той може да дебютира за моряците още тази неделя срещу "Берое". Двубоят със старозагорци, който е от 12-ия кръг на А ПФГ, е от 16 ч. на стадион „Тича“ и е поверен на великотърновския рефер Станислав Ставров, с помощници Георги Славов и Ивайло Атанасов. Четвъртият съдия е Георги Ковачев, а събитията зад двете врати ще следят Георги Давидов и Живко Недялков.

Днес варненци проведоха тактическа тренировка на стадион "Младост", а заниманието пропуснаха възстановяващите се от контузии Георги Божилов и Стефан Станчев.
Трима от талантите на ДЮШ на "Черно море" взеха участие във вторите контроли на юношеските ни национални отбори. Валентин Йосков изведе с капитанската лента 17-годишните лъвчета срещу сборния тим на "Кайзерау", област Вестфалия, и се отчете с асистенция при успеха с 3:0. Като титуляр започна и Валери Христов. Илиян Неделчев бе в групата на 19-годишните водени от селекционера Методи Деянов при победата с 3:1 срещу връстниците им от Волфсбург, съобщи пресслужбата на ПФК „Черно море“.

Коментари

Новини Варна