IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
06:59 | 20 октомври 2014
Обновен: 11:32 | 26 април 2024

Треньорът на "соколите" хвърли оставка

Треньорът на "соколите" хвърли оставка

По материала работи: Борис Проданов
Треньорът на "соколите" хвърли оставка

Златко Янков подаде оставка като треньор на "Спартак 1918" (Варна). Това се случва след 10 поражения на "соколите" в Б група. Тренировката ще се води от Диян Дончев и Румен Димов поне до намирането на друг специалист. Това ще отнеме няколко дни, но има възможост тандема да е начело на състава при домакинството срещу "Локо" (ГО) на "Коритото" в петък. В момента варненци нямат спечелена точка и са твърдо последни във втория ешелон.
"След поражението в Мездра реших да си тръгна - коментира Фара. - Този изход е най-добър за всички, твърде много ми се събра и на мен. След такава серия загуби нямам никакво право да остана. Отговорността е изцяло моя, но не само аз съм виновен за жалкото състояния на "Спартак". Поех отбора в момент, в който всички боеспособни футболисти си имаха отбори. Събрахме някакви играчи и от нищото буквално създадох тима, който трябваше до момента да има поне поне 7 т. Многото наши грешки, липсата на късмет се оказаха решаващи. Дано шансът вече е на страната на "соколите", защото аз нямах такъв. Каквито и точки да вземем до полусезона, все ще е нещо. Спасението може да дойде с тях и някаква читава зимна селекция."
Борис Проданов

Коментари

Новини Варна