IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
05:26 | 20 октомври 2014
Обновен: 11:32 | 26 април 2024

Варненските хандбалисти с победи

Варненските хандбалисти с победи

По материала работи: Борис Проданов
Спартаклии записаха победа и загуба

"Локомотив" (Варна) записа трудна, но ценна победа като гост - 30:24, на "Осъм" (Ловеч) в мача от ІV тур от мъжкото ни първенство по хандбал. Момчетата на Никола Карастоянов и Йордан Джипов не показаха най-доброто от себе си, но въпреки всичко успяха да се поздравят с победата. Първото полувреме се движеше гол за гол като нито един от двата тима не съумя да вземе сериозна разлика. На почивката железничари водиха с два гола аванс – 14:16. След почивката класата на "железничарите" си каза думата и те записаха 3-ти успех.
Хандбалистите на „Спартак“ (Варна) пък победиха шампиона „Фрегата“ с 26:21 (11:9) в Бургас. Така те вече са едноличен лидер. Подопечните на Пенко Златев имат пълен актив от 8 т., постигнати след 4 поредни победи.
„Много силна игра на целия отбор, особено в защита. Ако не бяха многобройните ни пропуски в атака, щяхме да ги бием с разлика. Това бе най-малкото, с което се отърваха. Най-резултатни от варненския тим бяха Мирослав Владков и Пенчо Рачев, но всички заслужават похвала за игровото поведение“, заяви президентът на спартаклии Росен Добрев.

Коментари

Новини Варна