Омлет с гъби, пресен лук и авокадо

Време на приготвяне: 20 минути Порции: 2

Омлет с гъби, пресен лук и авокадо

Продукти:

4 яйца

1 авокадо

200 г варен грах от консерва

2 връзки магданоз

150 г гъби

150 г сирене

1 щипка сол

1 щипка черен пипер

2 супени лъжици олио

2 стръка зелена салата

1 връзка пресен лук

 

Приготвяне:

Разбийте яйцата заедно с подправките. Нарежете магданоза и лука на ситно. Нарежете сиренето и авокадото на кубчета, а зелената салата накъсайте. Смесете салатата с авокадото и овкусете с малко черен пипер и зехтин. Оставете настрана. Загрейте олиото. В него задушете гъбите. Смесете яйцата с лука и залейте гъбите. След като омлета стане готов внимателно го извадете, прегънете го на две и го напълнете с авокадото, зелената салата и нарязаното на кубчета сирене. Поръсете с магданоза.

 

az-jenata.bg

 

Четете още: Какво да ядете според вашата зодия

 

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата