Продукти:
4 яйца
1 авокадо
200 г варен грах от консерва
2 връзки магданоз
150 г гъби
150 г сирене
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
2 супени лъжици олио
2 стръка зелена салата
1 връзка пресен лук
Приготвяне:
Разбийте яйцата заедно с подправките. Нарежете магданоза и лука на ситно. Нарежете сиренето и авокадото на кубчета, а зелената салата накъсайте. Смесете салатата с авокадото и овкусете с малко черен пипер и зехтин. Оставете настрана. Загрейте олиото. В него задушете гъбите. Смесете яйцата с лука и залейте гъбите. След като омлета стане готов внимателно го извадете, прегънете го на две и го напълнете с авокадото, зелената салата и нарязаното на кубчета сирене. Поръсете с магданоза.
az-jenata.bg
Четете още: Какво да ядете според вашата зодия
Коментари