Пълнени яйца с бекон и пилешко

Време на приготвяне: 40 минути Порции: 16

Пълнени яйца с бекон и пилешко

Продукти:

8 яйца

1/2 купичка нарязани домати

сол, черен пипер на вкус

150 г печено или варено пилешко месо

100 г бекон

3-4 супени лъжици майонеза

1-2 супени лъжици дижонска горчица

1/4 авокадо

синьо сирене

 

Приготвяне:

Сварете яйцата и ги охладете. След като ги обелите, трябва да ги разрежете по дължина на две. Внимателно премахнете жълтъците им и ги сложете в купа. Прибавете към тях нарязаното на фино пилешко месо, нарязания бекон, който по желание може да запържите леко в тиган без мазнина, подправките, майонезата, горчицата, доматите и авокадото.

Всичко се разбърква много добре. С помощта на лъжичка напълнете всяка половинка. За финал поставете по едно малко парченце синьо сирене и бекон.

 

az-jenata.bg

Четете още: Сладкиш-рекордьор приготвиха във Франция

Новини

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата