IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
11:17 | 23 октомври 2014
Обновен: 23:14 | 27 март 2024

Първата целувка на Лара Фабиан с българската публика e факт

Известната певица препълни НДК

По материала работи: Златина Добрева
Първата целувка на Лара Фабиан с българската публика e факт

Първата целувка - така определи първата си среща с българската публика френската звезда Лара Фабиан.
"Това беше специална първа целувка", обърна се известната певица към хората в препълнената зала 1 на НДК по време на концерта си снощи.
Изненадващо, шоуто започна с най-известната й песен - Je t`aime" ("Обичам те"). Когато прозвучаха първите акорди, цялата зала стана на крака и всички вдигнаха високо нарисувано на лист хартия сърце с надпис на френски: "Обичам те, Лара".
Певицата довери на родната публика, че само 48 часа преди концерта е била много болна, но не е искала да отмени изявата си у нас, тъй като е най-важно сърцето й и това на публиката да се срещнат.
Временното й неразположение обаче никак не помрачи очарованието на прекрасния й глас, на който се насладиха зрителите. Родната публика се оказа доста срамежлива, за да запее заедно с Лара, макар че певицата се поизпоти, за да я подкани да се включи в песните. За сметка на това пък аплодисментите бяха повече от щедри.
"Вярвам в ангели", сподели още на зрителите по време на концерта Лара Фабиан и добави, че според нея всеки от нас може да бъде ангелът за друг човек.
Освен най-големите хитове на Лара Фабиан бонус за публиката беше един от нейните музиканти, който създава музика само от леген, пълен с вода, и друг съд, който ползва като ударен инструмент.
За финал певицата излезе на бис, в който зарадва публиката с хита си Je suis malade. Въпреки надеждите феновете не чуха за втори път любимата си Je t'aime, но пък винаги има време за втора целувка.
Тази вечер е вторият концерт на Лара Фабиан в зала 1 на НДК, посочва dnes.bg.

Коментари

Новини Варна