IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
12:44 | 28 октомври 2014
Обновен: 17:37 | 30 април 2024

Медът от магарешки бодил е естествена виагра

Топ афродизиаци сред храните са банани, босилек, смокини, чесън, шоколад, стриди, авокадо, аспержи, бадеми, орехи и тиквено семе.

По материала работи: manager
Медът от магарешки бодил е естествена виагра

Медът от магарешки бодил в комбинация с пчелен прашец засилва мъжката потентност и имунната система. Твърди се, че е алтернативна екологична замяна на виаграта и  прави мъжа звяр в леглото. За това пчеларите съветват да се приема всеки ден по малко, според универсалната доза - по грам на килограм тегло.

Пчелният мед от див магарешки бодил е интересен вид пчелен мед, който много рядко се среща в природата. Има светло жълтеникъв цвят и много приятен и сладък вкус. Кристализира сравнително бавно и има малко количество полен.
Медът от магарешки бодил помага и при високо кръвно налягане, кашлица и аритмия, има противомикробно действие

Жените могат да наблегнат на копъра и анасона. Тези билки удължават оргазма на мъжете и засилват сексуалния апетит на жените. Подобно въздействие има и овесът. 

Ментата е следващият афродизиак в списъка. Тя стимулира дишането, в това число и в гениталиите, и по този начин засилва сексуалните желания.

Един от най-силните афродизиаци безспорно е магданозът. Той засилва либидото на жените заради влиянието, което оказва върху организма на хормонално ниво. Друга възможна причина за благоприятното му влияние върху сексуалните желания е високото му енергийно съдържание - той е богат на калций, йод и желязо.

Коментари

Новини Варна