Пълнени яйца с пикантна плънка

Време на приготвяне: 60 минути Порции: 10

Пълнени яйца с пикантна плънка

Продукти:

10 яйца

½ чаша майонеза

1 супена лъжица горчица

Червен пипер на вкус

½ чаша целина, нарязана на ситно

½ чаша червена чушка, нарязана на ситно

1 супена лъжица чили сос

Пера пресен лук за декорация

 

Приготвяне:

Сварете яйцата. Охладете ги напълно в купа с лед и вода. Обелете ги от черупките. Нарежете яйцата на половини по дължина. Извадете жълтъците. Поставете ги в дълбока купа. Към тях прибавете майонезата, горчицата, подправките, ситно нарязаните чушки и целина. Намачкайте с вилица до получаване на гладка смес.Поставете сместа в сладкарски шприц или пош. Във всеки белтък направете по една пикантна розичка със сместа. Декорирайте със ситно нарязан пресен лук. Охладете в хладилник преди сервиране.

 

az-jenata.bg

Четете още: Как да отгледате щастливи деца?

Новини

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата