IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
12:41 | 2 ноември 2014
Обновен: 14:13 | 3 май 2024

Японско уиски за Оскар

При японците всичко се изпипва до съвършенство. Конкуренцията при ирланското уиски е преборена отдавна, дори завинаги

По материала работи: Юлиян Атанасов
Японско уиски за Оскар


При японците всичко се изпипва до съвършенство. Конкуренцията при ирланското уиски е преборена отдавна, дори завинаги. Най-големият конкурент обаче остава Шотландия. Това разказа един от уиски ентусиастите на Уиски фестивала в София Тодор Ангелов, пише БГНЕС. Той е собственик на реномиран уиски магазин в центъра на столицата и лектор на Уиски феста за японските уискита.
Тодор участва на фестивала за трета поредна година. Той е голям любител на японските уискита и упорито ги представя и предлага в магазина си. Според него японският вариант на напитката е от части дори по-достоен от шотланските уиските. Надявам се, че учудването, което предизвикаха японските уискита първите два пъти на фестивла, рязко е намаляло, все пак японците ¾ век правят уиски, каза Тодор. Японците са като много добър бял джаз музикант, който осъзнава, че свири черна музика и затова не трябва никога да се изпуска, трябва непрекъснато да тренира, непрекъснато да прави нови неща. Японците го осъзнават и правят точно това. Затова и са оценявани на най-високо ниво, сподели още познавачът на алкохолната напитка.
Според него, българинът няма любим вкус уиски. Колкото повече неща опитва, толкова повече е сигурно, че няма как да има само един любим вкус.

 

Коментари

Новини Варна