IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
21:49 | 3 ноември 2014
Обновен: 15:41 | 28 март 2024

Виктория Сикрет с два сутиена за 4 млн. долара в Лондон

Моделите Адриана Лима и Алесандра Амброзио ще носят сутиени за 2 милиона долара всеки по време на шоуто на "Виктория Сикрет" в Лондон

По материала работи: Юлиян Атанасов
Виктория Сикрет с два сутиена за 4 млн. долара в Лондон


Моделите Адриана Лима и Алесандра Амброзио ще носят сутиени за 2 милиона долара всеки по време на шоуто на "Виктория Сикрет" в Лондон.
За първи път организаторите на шоуто разкриха в социалните медии, че в ревюто ще бъдат представени два сутиена, покрити с камъни. Адриана ще бъде в кралско синьо, а Алесандра – в злато и рубини.
Сутиените са създадени от компанията Mouwad. Използвани са рубини, диаманти и сапфири, инкрустирани с 18-каратово злато. Цялата изработка е отнела 1380 часа, пише в. "Гардиън".
"Виктория Сикрет" представя по един приказен сутиен всяка година от 1996 г. насам, когато Клаудия Шифър бе първата със сутиен за 1 милион долара. Този път компанията ще представи не един, а два сутиена. Това обаче няма да бъде първият път, в който ангел на "Виктория Сикрет" ще дефилира с 10 000 карата камъни. Адриана Лима бе избрана за това през 2008 и 2010 г., а Алесандра Амброзио – през 2012 г.
Тази година Адриана Лима ще изравни рекорда на Хайди Клум за най-голям брой участия в модното шоу.
Миналата година Кандис Суейнпоъл дефилира със сутиен за 10 милиона долара, през 2011 г. Миранда Кер беше с бельо за 2,5 милиона, а през 2005 г. Жизел Бюндхен представи сутиен за 12,5 милиона.

 

Коментари

Новини Варна