IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
10:40 | 13 ноември 2014
Обновен: 07:14 | 19 април 2024

Изобретиха ваканционен бюст

С негова помощ дамите ще бъдат пищни в продължение на 2-3 седмици

По материала работи: Златина Добрева
Изобретиха ваканционен бюст

Пластичен хирург от САЩ изобрети "ваканционни гърди", които ще позволят на жените да имат по-дълбоко деколте в продължение на 2-3 седмици, съобщава ABC.
Създателят на "инстантния бюст" Норман Роуи, практикуващ в Манхатън, Ню Йорк, казва, че "напомпаните" за 24 часа гърди са нещо хубаво, но още по-хубаво ще бъде те да издържат повече.
Именно затова той проектира гръдните импланти с трайност между две и три седмици, които ще могат да се използват при специални поводи, например по време на ваканция. Те обаче ще дават и друга възможност на дамите - да тестват как биха изглеждали с уголемен бюст.
"Дамите могат да видят как им стои по-пищната гръд с помощта на триизмерни изображения и подплънки в сутиена, но с "ваканционните гърди" ще придобият много по-реалистична представа", казва Роуи.
Пластичният хирург отказа да разкрие на този етап тайната на специалния химически разтвор за временно увеличаване на бюста, но казва, че подходът масово се използва в медицинската общност за други цели, съобщава БТА.
Ако получи одобрение от американското Управление за контрол над храните и лекарствата, Норман Роуи ще започне да предлага "ваканционните гърди" до две години.

Коментари

Новини Варна