IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
21:05 | 13 ноември 2014
Обновен: 07:56 | 15 април 2024

Канят родната Памела Андерсън на вечеря с Обама в Белия дом

Българската Памела Андерсън – варненката Анита Мейзер, ще има честта да дегустира неустоми деликатеси в компанията на президента на Америка в Белия дом

По материала работи: Юлиян Атанасов
Канят родната Памела Андерсън на вечеря с Обама в Белия дом


Българската Памела Андерсън – варненката Анита Мейзер, ще има честта да дегустира неустоми деликатеси в компанията на президента на Америка в Белия дом. Сексбомбата, която задминава спасителката на плажа с 14 см по-голям бюст, ще полафи с Обама по време на специална вечеря за участничките в конкурса „Мисис Свят 2014”. Тази година фешън маратонът се провежда на Соломоновите острови в щата Мериленд, а варненката е сред участничките в надпреварата. Вечерята в Белия дом е на 16 ноември.
„Фактът, че добих право да участвам в „Мисис свят”, ме кара да се гордея изключително много. Това е най-вълнуващото светско събитие в живота ми. Подготовката за конкурса тече с пълна пара. Победителката ще бъде излъчена идната сряда, на 19 ноември”, нахвали се родната Памела.
Претендентки за короната от 39 държави в цял свят ще демонстрират прелестите си пред журито в „Мисис Свят”. Топсъбитието в модния бранш ще се излъчва по най-гледаните фешън канали. В момента организаторите провеждат горещи репетиции с участничките и явно доста са решили да ги поизпотят, защото са заложили на хореографи, които са работили с Краля на попа Майкъл Джексън. „Ще издам една лобюпитна подробност. Организаторът на конкурса Дейвид Мармел ми сподели, че форумът е трябвало да се проведе в България, но е срещнал проблеми в посредничеството по организацията от страна на Антония Бередин и спешно е избрал друга държава”, издаде Мейзер. Всички участнички в маратона са омъжени красавици са със завидно благосъстояние. Сред тях има собственички на клиники за пластична хирургия и мениджъри на големи компании.

 

Коментари

Новини Варна