IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
21:39 | 14 ноември 2014
Обновен: 21:02 | 26 април 2024

Варненска сексбомба на среща с Обама

Анита Желева ще представя България на Mrs World 2014 г

По материала работи: manager
Варненска сексбомба на среща с Обама

Екзотичната варненка Анита Майзер, известна напоследък, като Желева ще представя България на най-авторитетния конкурс за омъжени жени в света - Mrs World 2014 г, който тази година ще се проведе в щата Мериленд, предаде Lifestyle.bg.

 

Анита бе избрана, след като спечели титлата "Най-достойна омъжена българка" през август в курорта "Златни пясъци".

 

Желева се занимава с интеиорен дизайн и има една дъщеря, която очаква майка й да бъде сред финалистките на планетата. Най-високата оценка за красотата на омъжените българки досега е получавала Яненка Люцканова,  която стана четвърта подгласничка на Mrs World през 2003 г. в Лас Вегас.

Анита с бившия №1 в бокса Майк Тайсън

Люцканова пожела успех на Анита Желева и заяви: "Щастлива съм, че отново най-красивата омъжена българка е от Варна. Надявам се да представи достойно страната ни."

 

Участничките в 29-ото издание на Mrs World вече са в Мериленд, където се подготвят за финала. За тях се грижат двама от най-известните хореографи в Америка, за да могат дамите да впечатлят зрителите.

 

 

Анита в закачка с Пищова

 

Конкурсът е от 10 до 20 ноември, като финалът ще бъде на 19 ноември от 20 часа и ще бъде предаван пряко от 20 тв компании от цял свят.

 

Журито ще оценява претендентките за короната в пет тура. Участничките ще дефилират в спортно-елегантни облекла, в национални носии, в официални рокли, а другите два са тест за интелигентност и демонстрация на талант.

 

Анита Желева ще заложи на пеене, като е убедена, че това ще й донесе успех.

 

Организаторът на конкурса Дейвид Мармел е включил в десет дневната им програма и среща на участничките с президента на САЩ Барак Обама. Без съмнение това ще бъде кулминацията на тазгодишния конкурс Mrs World.

Така г-жа Желева ще може да прибави още една снимка с известна личност към колекцията си от фотоси. Там вече присъстват кадри на Анита с Майк Тайсън и Митьо Пищова. 

Коментари

Новини Варна