IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
09:30 | 18 ноември 2014
Обновен: 18:45 | 22 март 2024

Кейт Мос грее от корица

Блондинката озари декемврийския брой на британската модна библия

По материала работи: Златина Добрева
Кейт Мос грее от корица

Кейт Мос е една от най-известните британки, особено в света на модата. Eто защо не е изненадващо, че списание Vogue, Великобритания, е избрало именно нея за своя декемврийски брой. Какъв по-хубав подарък за Коледа от очарователната Кейт, която в ежедневието може да има някои прегрешения във визията, но пред обектива винаги е перфектна?
Всъщност британската модна

библия е отделила не една, а цели две корици на Кейт Мос. Първата представя модела в нейния почти естествен вид – с натурален грим и невинен поглед, докато втората корица има коренно противоположна идея.
Лошото момиче на модата позира пред известния фотограф Марио Тестино, с когото неведнъж са работили заедно. Настоящото представяне на Кейт Мос на корицата на британския Vogue е 36-ото поред в нейната кариера (и второто за тази година). От изданието и преди са показвали своята симпатия към блондинката.
Всъщност миналият декемврийски брой на Vogue, Великобритания, отново бе озарен от Кейт, пише tialoto. За стайлинга на британката се е погрижила Лусинда Чеймбърс, косата ѝ е оформена от Сам Макнайт, а гримът е дело на Шарлот Тилбъри.

 

Коментари

Новини Варна